6 lucruri pe care să le faci în sesiune

Sunt în toiul sesiunii, la fel ca mulți dintre voi probabil, și m-am gândit la toate lucrurile pe care le fac și pe care ar trebui să le faci și tu ca să treci cu bine peste această perioadă. Sunt un om simplu, dar când am examene mă transform într-o moluscă neprietenoasă.

Iată o listă cu care să începi:

  1. Stresează-te. Nu vei reuși să faci nimic dacă la fiecare secundă nu ai un mini-breakdown și nu vrei să plângi, gândindu-te la cele 100 de pagini pe care nu le-ai parcurs pentru mâine.
  2. Vorbește cu plantele sau cu pisica ta. Da, știu, oamenii te privesc ca pe un ciudat, dar eu știu cât de mult te ajută simbioza dintre voi.
  3. Uită-te la seriale, mai ales noaptea. Știu că tu ziua înveți (la fel ca mine, de altfel) așa că va trebui să îți faci acest viciu nocturn. Poți să te uiți la dramele dintr-o limbă pe care nu o înțelegi sau la Căsătoriile aranjate între indieni, orice te ajută să îți ții mintea în priză (I won’t judge you). Ah, am uitat de clipurile amuzante cu pisici și de topurile tale preferate de la 3 dimineața (10 lucruri pe care nu le știi despre Oceanul Pacific și despre vrăjitoarele din Buftea).
  4. Cofeină și energizante. Orice ar fi, nu bea apă în perioada asta. Dacă vrei să îți atingi maximum potențial, știi ce trebuie să consumi. Și rețeta succesului este combinația dintre cele două.
  5. Sună un prieten și spune-i cât de stresat ești. Apoi mai sună unul. Întotdeauna ajută să vorbești despre problemele tale, mai ales dacă așa nu îți mai rămâne timp să te ocupi de ele.
  6. Fă o prăjitură la miezul nopții, ascultă Semnal M sau Compact (îți trimit eu un playlist) și nu uita să îți pui alarma la 8, că de mâine te apuci de învățat. Nimic nu te face să te simți mai bine decât încă o noapte pierdută, dar mândru că ai pus în practică secretele gastronomiei și că ai făcut o incursiune în vremurile adolescenței precoce. Ah, ce? Doar eu fac asta?

Spor la cafeluță și la învățat, prieteni!

cafeluta de dimineata

vezi și: 6 lucruri pe care ar fi util să le știi până la 25 de ani | Wanderer (irinavasile.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *