meditații la română

Meditații la limba și literatura română

Bine ai venit în locul în care vom explora împreună frumusețile literaturii!

De mai bine de 2 ani lucrez cu elevi de toate vârstele, încercând să le arăt în permanență că limba română nu este un monstru de neînvins.

Vreau să te ajut și pe tine să descoperi complexitatea gramaticii, dar și a literaturii pe care o studiezi. Pentru că opiniile și gândurile tale sunt cele mai importante, eu voi încerca să te ghidez să descoperi puterea imaginației și a perseverenței. Doar astfel vei reuși nu doar să iei examenul cu notă mare, ci să îți însușești o bază solidă de cunoștințe.

Despre experiențele anterioare

Sunt mândră de toți cei cu care am lucrat pentru că au reușit să își dezvolte limbajul și să adune o serie de noțiuni gramaticale și literare, pe care cu siguranță le vor folosi mult timp. De asemenea, mă bucură conexiunea pe care am creat-o și tot ce am împărtășit și învățat de la elevii mei.

Evaluare națională

Dacă nu știi de unde să începi pregătirea pentru examenul de evaluare națională sau pur și simplu simți că ai pierdut noțiunile elementare, haide să parcurgem împreună materia. Te voi ajuta să înțelegi structura examenului și să îți organizezi eficient lecțiile pentru recapitulare. De asemenea, vom parcurge împreună modele de examen și vei învăța cum să abordezi fiecare cerință în parte.

Bacalaureat

Știu că există o presiune foarte mare când vine vorba despre bacalaureat. Lasă-mă să te ghidez prin materia cerută și să îți arăt cât de ușor este să îți îmbogățești vocabularul și noțiunile critice și teoretice de care ai nevoie. Vom parcurge împreună cele mai importante curente literare și opere selectate, dar și lucruri interesante pentru viața și scrierile autorilor din programă.

Pregătirea are loc la domiciliul elevului/ profesorului sau online.

Mă puteți contacta folosind link-ul de mai jos, acolo unde veți găsi toate platformele pe care le utilizez.

Scrie-mi! – Arina (irinavasile.com)

Abia aștept să ne cunoaștem și să lucrăm împreună!

Găsești mai multe informații despre mine aici: Despre mine – Arina (irinavasile.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *