Despre mine

Sunt Irina, însă prietenii îmi spun ,,cea căreia trebuie să îi trimitem porumbei mesageri ca să luăm legătura cu ea”. Am 26 de ani și nu știu să fac introduceri. Am creat acest loc pentru a-mi învinge teama de expunere și de a vorbi despre lucruri în care cred. Sunt licențiată în sociologie (dar mai apropiată de antropologie), iar masterul spune că știu ce este Dezvoltarea Internațională și Etica. Astăzi sunt studentă la Litere și iubesc ceea ce fac.

Acest blog rudimentar este o încercare disperată de a mă angaja într-o activitate permanentă și de a scrie. Doar de scrie- despre cărți, despre oameni, despre situații în care am fost și pe care le voi uita. Așadar, las aici testament pentru aducere aminte.

Mai jos am încropit o listă cu câteva lucruri despre mine. Știu, nu m-a întrebat nimeni, dar iată.

Doar 10 lucruri pe care nu trebuie să le știi despre mine

  1. Iubesc cafeaua și zilele ploioase. Aș putea să stau zile să privesc natura atunci când plouă. Cafeaua mă ajut să subzist și relația noastră este de o toxicitate acceptabilă.
  2. Pedalez. Dacă nu sunt pe Calea Victoriei sau pe Maniu, probabil m-am rătăcit pe undeva în încercarea de a găsi noi locuri liniștite pentru reflecție.
  3. Iubesc poveștile. Îmi place să ascult și să spun povești, fie că vorbim despre întâmplarea de la Mega, fie despre peripețiile lui Ivanușka (personaj despre care veți mai auzi)
  4. Nu îmi place să vorbesc despre mine. Probabil ar fi trebuit să încep cu asta. Știți momentul acela de la începutul unui an școlar, unui proiect sau unei întâlniri random în care trebuie să spui ceva despre tine? Anxietate 2.0 loading.
  5. Niciodată nu am excelat într-un domeniu anume. V-am spus deja că sunt o individă mediocră și de-a lungul vieții am încercat să îmi depășesc condiția. Am încercat să cânt, să dansez, ba chiar să învăț științele naturii. Nimic nu s-a prins de mine decât parțial. Am rămas doar cu încercarea permanentă de a mai învăța ceva, orice, de a nu mă opri.
  6. Îmi place să pictez, dar o fac rar. Deseori simt că nu am inspirație. Tot ce am pictat, am refăcut pentru că OCD.
  7. Sunt de etnie rus lipovean și toată viața am încercat să nu o spun. De ce? pentru că stau departe de orice formă de etichetare. Nu îmi reneg originea, dimpotrivă. Vorbesc oricând despre cultura și tradițiile lor, însă nu este primul lucru pe care îl spun despre mine. Este al șaptelea. 🙂
  8. Ador plantele. În fiecare zi fac tot ce e posibil să nu mai pierd una. Glumesc!
  9. Am un motan care îmi face toate zilele mai frumoase, mai puțin atunci când mă împiedică să trăiesc. Este inima și sufletul, modelat după personalitatea desăvârșită (not) a posesoarei.
  10. Completez integrame, mă uit la filme siropoase când sunt tristă (I am that basic) și am două personalități- fană absolută Blue October și milenial care plânge și ascultă Carlos Rivera gândindu-se la cum trece timpul.

Câteva dintre picturile mele.

despre mine poza 1
Toamnă, 2020
despre mine poza 2
Grădinile edenului, 2021

despre mine poza 3
Bujori, 2020

Mă puteți găsi oricând aici